Afgelopen: NEF (No Excuse Fiesta)
15/04, 21u  -  €4 VVK, €5 ADD

Tel mee af op de evenementwebsite nef.ksa-aalter.be!

Wadde, hoor ik dat goed?! NEF is terug met een nieuwe editie? En hoe!
Dit keer georganiseerd door de leiding in samenwerking met de KIM. We mikken dus hoger, grootser en beter! Dat 'hoger gaan' mag je gerust ook letterlijk nemen, de fuif gaat deze editie door op de bovenverdieping van de befaamde Kadans.

Voorverkoop bij KSA-leiding.


Line-up

Démani
Hij is een schijvengoochelaar eersteklas en vooral bekend in de grootstad Knesselare en omstreken, waar de dakwerkers flink hun boterham verdienen doordat Démani geregeld het dak van jeugdhuis de Priezze eraf doet gaan.

Triple V
De V van Verbluffend, de V van Vurig, van Vantastisch! Voor velen verschijnt bij het horen van deze naam een lampje boven het hoofd. Vol van vreugde denk je dan aan die talloze bangers en tunes die hij ons zal verschaffen. Vermaak volledig verzekerd.

Beat@Brown
Als je er vorig jaar bij was, dan verschijnt er nu een glimlach op je gezicht want niemand minder dan Beat@Brown zal je ook dit jaar niet de keuze geven om stil te staan. Misschien kwam je hem al tegen op Rock Werchter of in de Gentse Overpoortstraat, maar 15 april vind je hem dus terug in Kadans Aalter op de beste fuif van 't jaar.

Studio Chewie

A long time ago in a galaxy far, far away zorgden deze twee feestbeesten ook al voor gegarandeerd plezier en jolijt. De twee zouden naar 't schijnt verwekt zijn door een kruising van Chewbacca zelve en een jukebox, maar dat werd nog niet bevestigd.