Afgelopen: L.A.M. labelnight: Pura Vida (albumrelease) / Ja-Zon 
11/11, 20u  -  VVK €10, ADD €12  -  Tickets: JC Kadans

Na een hete zomer voor de Maria-Aalterse reggaetrots Pura Vida, met oa. Concerten op Gentse feesten, Theater Aan Zee, Reggae Geel, Esperanzah, Afro Carribean,... , komt de Lost Ark Music crew op 11 november naar JC Kadans!

Naast Pura Vida komt ook Maria-Aalterse hiphopper Ja-Zon het beste van zichzelf geven. Hij bewees zichzelf de afgelopen jaren op podia over heel Vlaanderen en komt Aalter tonen wat de betere beats & rhymes zijn. De avond eindigt met een set van Lost Ark Sound.

Pura Vida stelt op dit concert hun nieuwe album Seasons Of Life voor en spelen het beste uit de afgelopen 10 jaar. Het verjaardagsalbum, dat uitkomt op 10 november, wordt op 11 november officieel voorgesteld en zal hier voor de eerste maal live te horen zijn, in de woonplaats van Bregt Puraman! Naast tracks van Pura Vida mag je op Seasons of life ook nieuw werk verwachten van internationale grootheden Congo Ashanti Roy, Lee 'Scratch' Perry en Jah9.

Pura Vida: "Het is de max dat wij samen met Kadans een nieuw project kunnen uitbouwen, zodat ik mijn muziek ook kan laten horen aan de mensen van mijn eigen dorp. Het is een unieke kans om met onze eigen Lost Ark Music Labelnights in ons eigen dorp te kunnen spelen. De Kadans is een schitterende plaats en de Kadanscrew staat open om met ons samen te werken en iets moois uit te bouwen. Ik merk dat er meer jeugd open staat voor het positieve verhaal dat reggae brengt. Samen met Kadans bekijken we nog meer toekomstplannen rond artiesten die verbonden zijn aan Lost Ark Music. Te beginnen op 11 november! Be there!"

--- Lost Ark Music Labelnight op Facebook ---