Afgelopen: LiveSession 13: Fär / Dolores
14/10, 20u  -  €2 leden, €2.5 niet-leden

We're back! Een nieuw werkjaar voor de LiveSessions volgens de gekende formule: opkomend talent een plaats geven op ons podium. Deze keer is dit dus niet anders, en de bands zijn zeker niet de minste.

FÄR: Daar waar geen licht is en je eigen gedachten weerkaatsen op de muren, daar vind je FÄR. De band bestaat uit Tim De Gieter (Sloth Prince, Golden Noo$e, Much Luv Studio) en An-Sofie De Meyer. De twee vonden elkaar in de donkere krochten van hun brein.
De nummers brengen een soort van donker gordijn voor je ogen en proberen je effectief een gevoel over te brengen, en het is geen pony's en glitters fijn gevoel. Het is dan ook geen geheim dat de nummers die FÄR brengt een zekere 'tristesse' met zich meedragen. Maar dit hoeft daarom geen schande te zijn, het is eerder een kreet naar erkenning van soortgenoten.

DOLORES: Een Antwerps sextet dat indie-alt-dream pop speelt. Ze willen de pure natuur van het menselijk wezen terug naar boven halen en doen dit aan de hand van hun zweverige muziek. Laat je naar hogere sferen brengen door hun doordringende beats en zeemzoete zanglijnen.